Lim Centar d.o.o. je porodična firma osnovana 2010 godine, kao naslednik limarske radionice LIM-TIM koju su osnovali dva brata, Radovan i Mirko Petrović, 2003 godine, kao malu, kvalitetnu i sposobnu da odgovori na sve potrebe i zahteve klijenata koji su imali potrebe za limarskim uslugama na građevinskim objektima u stambenoj gradnji i industrijskom građevinarstvu (kuće, zgrade, hale, magacini, garaže, nastrešnice,...).

Kao glavna karakteristika je odgovornost. kako prema klijentima, tako i prema zaposlenima, porodici. Razvojem velikog iskustva i obima posla, tendencije za boljim sutra, radionica se proširila na novi poslovni prostor u sklopu kog je radionica, izložbeni prostor i prodajni salon u predgrađu južnog dela Beograda, Čukarica-Makiš.

Radi poboljšanja kvaliteta i proizvodnih kvaliteta u novoizgrađenom poslovnom prostoru se mogu pronaći svi odgovori na pitanja i zahteve u polju građevinske limarije, bez obzira na količine i obim željenih zahteva od strane klijenta.

Tehnički saveti, visok kvalitet izrade, brzina ugradnje i razumna cena, ključni su kriterijumi koji nas ordžavaju u samom vrhu u našoj profesiji.

Unapred se radujemo dobroj saradnji, Vaš Lim Centar d.o.o.